Az embertelenség kormányának újabb lépése Kishantos ellen

Nehéz elképzelni kegyetlenebb dolgot, mint amikor valakivel megásatják a saját sírját, majd belelövik. Ugyanez a lelkület vezette azokat, akik úgy döntöttek, hogy a kishantosi ökológiai mintagazdaság 130 millió forint értékű növényeinek 2014. április 12-én történt elpusztítását biztosító vagyonőrök költségét Kishantos fizesse meg… (levél megtekintése)

 

Külön szépsége az ügynek, hogy a Kishantos ellen eddig az NFA-t képviselő sokat tapasztalt idős ügyvédet, pl. Kovács P. Zoltánt* most két reményteli ifjú hölgy váltja, akik most Kishantos ellen ringbe szállnak.** Bizonyára úgy érzik, hogy megfogták az Isten lábát ezzel a zsíros állami megbízással, és fel sem merül bennük, hogy Kishantos éppen az Ő generációjuk jövőjéért dolgozik. Sajnos a jogi egyetemen nem tanítanak biológiát, ökológiát, ökotoxikológiát, rendszerelméletet, fenntarthatóságot, nem tanítják a Meadows tanulmányt, nem tájékoztatják hallgatóikat az emberiséget fenyegető legnagyobb veszélyekről. Így nem is várhatjuk el a fiatal ügyvédektől, hogy felfogják, hogy a 22 éve vegyszermentesen művelt, német kormány támogatással tudományos alapon megtervezett ökológiai mintagazdaság felbecsülhetetlen érték volt. Büszkén és boldogan veszik hát a „kalapácsot”, hogy beverjék az utolsó szögeket Kishantos koporsójába.

 

Ács Sándorné

 

* (http://kpz.hu/team/dr-kovacs-p-zoltan/) http://atlatszo.blog.hu/2013/09/20/foldpalyazatok_kapcsan_gazdagodnak_az_ugyvedek,
https://www.vasarnapihirek.hu/fokusz/rendorbiznisz_lett_az_iszapbol

** (http://torosugyvediiroda.hu/munkatarsak-toros_ugyvedi_iroda.html)

 

A sajtóban megjelent hírek

 


Cikk megjelenésének dátuma: 2015. 03. 26.       


KISHANTOS IDEÁLIS HELYSZÍNT, IGÉNY ESETÉN TELJES ELLÁTÁST KÍNÁL AZ ALÁBBI RENDEZVÉNYEKHEZ

KONFERENCIÁK
CÉGES RENDEZVÉNYEK
CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK
CSALÁDI ÉS BARÁTI TALÁLKOZÓK
ESKÜVŐK ÉS LAKODALMAK
CSALÁDI NYARALÁS
KERTI PARTIK
TÁBOROK

>> részletek...

KÉRJÜK TÁMOGASSA KISHANTOS MEGMARADÁSÁT!

A LEGKISEBB ÖSSZEG IS SZÁMÍT!

Támogatását indíthatja átutalással (számlaszám: 10201006-50045927-00000000, K&H Bank Zrt.) vagy itt online bankkártyás/PAYPAL fizetéssel.
 

bankártyás fizetés kizárólag magyar Forinttal lehetséges
 
PayPal fizetési pénznemek: Euro, US Dollár és magyar Forint

 


© 2015 Kishantosi Vidékfejlesztési Központ és Népfőiskola